Algemene pagina’s

Belastingdienst
Hóe ze het wel makkelijker willen maken, kunt u op deze site vinden. Mocht u na uw bezoek aan deze site nog vragen hebben, niet geheel ondenkbaar, kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Ministerie van Financiën
Voor onder meer nieuws, achtergronden en uitleg betreffende het reilen en zeilen binnen financieel Nederland, kunt u hier terecht.

Ministerie van Economische Zaken
Voor ondernemers is het altijd goed om op de hoogte te blijven van de plannen, voorstellen en wetgeving van het Ministerie van Economische Zaken.

Ministerie van Sociale Zaken
Op deze site kunt u terecht voor informatie over onder meer CAO’s, arbeidsveiligheid, kinderopvang en de levensloopregeling.

Kamer van Koophandel
Gaat u stoppen met uw bedrijf? Of bent u juist van plan om te beginnen? Deze site kan u flink op weg helpen. Voor een meer op maat gesneden advies, kunt u uiteraard bij ons terecht.

MKB
Handige site voor alle MKBers. Veel nieuws van MKB Nederland zelf, zowel op landelijk als regionaal niveau.

MKBnet
Op deze site zijn nieuwsberichten per MKB-sector te raadplegen. Ook kunt u hier terecht voor regionaal MKB-nieuws.

Financieel Dagblad
Als u wilt weten wat de actuele verwikkelingen zijn in financieel Nederland, is dit een goede site om even digitaal koppen te snellen.

NBA
Beroepsorganisatie voor Accountants. Ook voor (startende) ondernemers is hier veel informatie te vinden.

Autoriteit financiële markten (AFM)
Site van de financiële waakhond van Nederland. Houdt toezicht op de markten van sparen, lenen, beleggen en verzekeren.

CBS
Dé cijfers van Nederland zijn hier overzichtelijk per categorie te vinden. Ook voor nieuws kunt u hier terecht.

Register Belastingadviseurs
Het Register Belastingadviseurs (RB) behartigt de belangen van ruim 7.500 belastingadviseurs.

Pagina’s voor regionale vindbaarheid

Accountant Coevorden
Account Coevorden nodig? Bekijk hier de mogelijkheden als u zoekt naar een accountant uit Coevorden. Voor een accountant uit Coevorden bent u bij Harkink & Partners aan het juiste adres.

Accountant Drenthe
Account Drenthe nodig? Bekijk hier de mogelijkheden als u zoekt naar een accountant uit Drenthe. Voor een accountant uit Drenthe bent u bij Harkink & Partners aan het juiste adres.

Accountant Hoogeveen
Account Hoogeveen nodig? Bekijk hier de mogelijkheden als u zoekt naar een accountant uit Hoogeveen. Voor een accountant uit Hoogeveen bent u bij Harkink & Partners aan het juiste adres.

Accountantskantoor Coevorden
Accountantskantoor Coevorden nodig? Bekijk hier de mogelijkheden als u zoekt naar een accountantskantoor uit Coevorden. Voor een accountantskantoor uit Coevorden bent u bij Harkink & Partners aan het juiste adres.

Accountantskantoor Drenthe
Accountantskantoor Drenthe nodig? Bekijk hier de mogelijkheden als u zoekt naar een accountantskantoor uit Drenthe. Voor een accountantskantoor uit Drenthe bent u bij Harkink & Partners aan het juiste adres.

Accountantskantoor Hoogeveen
Accountantskantoor Hoogeveen nodig? Bekijk hier de mogelijkheden als u zoekt naar een accountantskantoor uit Hoogeveen. Voor een accountantskantoor uit Hoogeveen bent u bij Harkink & Partners aan het juiste adres.

Administratiekantoor Coevorden
Administratiekantoor Coevorden nodig? Bekijk hier de mogelijkheden als u zoekt naar een administratiekantoor uit Coevorden. Voor een administratiekantoor uit Coevorden bent u bij Harkink & Partners aan het juiste adres.

Administratiekantoor Drenthe
Administratiekantoor Drenthe nodig? Bekijk hier de mogelijkheden als u zoekt naar een administratiekantoor uit Drenthe. Voor een administratiekantoor uit Drenthe bent u bij Harkink & Partners aan het juiste adres.

Administratiekantoor Emmen
Administratiekantoor Emmen nodig? Bekijk hier de mogelijkheden als u zoekt naar een administratiekantoor uit Emmen. Voor een administratiekantoor uit Emmen bent u bij Harkink & Partners aan het juiste adres.

Administratiekantoor Hoogeveen
Administratiekantoor Hoogeveen nodig? Bekijk hier de mogelijkheden als u zoekt naar een administratiekantoor uit Hoogeveen. Voor een administratiekantoor uit Hoogeveen bent u bij Harkink & Partners aan het juiste adres.

Boekhouder Coevorden
Boekhouder Coevorden nodig? Bekijk hier de mogelijkheden als u zoekt naar een boekhouder uit Coevorden. Voor een boekhouder uit Coevorden bent u bij Harkink & Partners aan het juiste adres.

Boekhouder Drenthe
Boekhouder Drenthe nodig? Bekijk hier de mogelijkheden als u zoekt naar een boekhouder uit Drenthe. Voor een boekhouder uit Drenthe bent u bij Harkink & Partners aan het juiste adres.

Boekhouder Emmen
Boekhouder Emmen nodig? Bekijk hier de mogelijkheden als u zoekt naar een boekhouder uit Emmen. Voor een boekhouder uit Emmen bent u bij Harkink & Partners aan het juiste adres.

Boekhouder Hoogeveen
Boekhouder Hoogeveen nodig? Bekijk hier de mogelijkheden als u zoekt naar een boekhouder uit Hoogeveen. Voor een boekhouder uit Hoogeveen bent u bij Harkink & Partners aan het juiste adres.

Boekhoudkantoor Coevorden
Boekhoudkantoor Coevorden nodig? Bekijk hier de mogelijkheden als u zoekt naar een boekhoudkantoor uit Coevorden. Voor een boekhoudkantoor uit Coevorden bent u bij Harkink & Partners aan het juiste adres.

Boekhoudkantoor Drenthe
Boekhoudkantoor Drenthe nodig? Bekijk hier de mogelijkheden als u zoekt naar een boekhoudkantoor uit Drenthe. Voor een boekhoudkantoor uit Drenthe bent u bij Harkink & Partners aan het juiste adres.

Boekhoudkantoor Emmen
Boekhoudkantoor Emmen nodig? Bekijk hier de mogelijkheden als u zoekt naar een boekhoudkantoor uit Emmen. Voor een boekhoudkantoor uit Emmen bent u bij Harkink & Partners aan het juiste adres.

Boekhoudkantoor Hoogeveen
Boekhoudkantoor Hoogeveen nodig? Bekijk hier de mogelijkheden als u zoekt naar een boekhoudkantoor uit Hoogeveen. Voor een boekhoudkantoor uit Hoogeveen bent u bij Harkink & Partners aan het juiste adres.

Loonadministratie Coevorden
Loonadministratie Coevorden nodig? Bekijk hier de mogelijkheden als u zoekt naar loonadministratie uit Coevorden. Voor loonadministratie uit Coevorden bent u bij Harkink & Partners aan het juiste adres.

Loonadministratie Drenthe
Loonadministratie Drenthe nodig? Bekijk hier de mogelijkheden als u zoekt naar loonadministratie uit Drenthe. Voor loonadministratie uit Drenthe bent u bij Harkink & Partners aan het juiste adres.

Loonadministratie Emmen
Loonadministratie Emmen nodig? Bekijk hier de mogelijkheden als u zoekt naar loonadministratie uit Emmen. Voor loonadministratie uit Emmen bent u bij Harkink & Partners aan het juiste adres.

Loonadministratie Hoogeveen
Loonadministratie Hoogeveen nodig? Bekijk hier de mogelijkheden als u zoekt naar loonadministratie uit Hoogeveen. Voor loonadministratie uit Hoogeveen bent u bij Harkink & Partners aan het juiste adres.